top of page

VALENTIJN
Tapas plank
Kerstdiner menu
*
Voorgerechten
-
Gerookte wilde eendenborst met rode biet, lavas crème en granaatappel
-
Paling op toast met frisse citroen cream, kervel en granny smith appel
-
Hertencarpaccio met gebakken bospaddenstoelen truffelmayonaise, pecorino en amandelen
-
Gekruide bospaddenstoelen met brie (V)
Valentijns 5-gangen keuzemenu
*
COCKTAIL
-
Cava met liefdesfruit
*
VOOR
-
Zeebaars | limoen | kimchi | sjalot of
-
Eend | soja | vijg | chioggia biet
*
TUSSEN
-
Bisque krab | zeebanaan | anijs | citrus
*
HOOFD
-
Rundersukade | ganzenlever | knolselderij | madeira of
-
Kabeljauw | vadouvan | pastinaak | wakamé
*
DESSERT
-
Chocolade verwennerij voor twee
5 gangen voor 2 personen 99,-

bottom of page