top of page
Image by Kelly Sikkema

VALENTIJN

Zet je geliefde in het zonnetje op 9 t/m 14 februari en geniet samen van een uitgebreid 5-gangen keuzemenu! Bekijk het menu hieronder of klik hier voor de pdf.

Het is ook mogelijk van onze dinerkaart te bestellen.

vino-veno-en-grachthof-87.jpg
vino-veno-en-grachthof-90.jpg

Tapas plank

Kerstdiner menu

*

Voorgerechten

  • Gerookte wilde eendenborst met rode biet, lavas crème en granaatappel 

  • Paling op toast met frisse citroen cream, kervel en granny smith appel 

  • Hertencarpaccio met gebakken bospaddenstoelen truffelmayonaise, pecorino en amandelen

  • Gekruide bospaddenstoelen met brie (V)

Valentijns 5-gangen keuzemenu

*

COCKTAIL

  • Cava met liefdesfruit

*

VOOR

  • Zeebaars | limoen | kimchi | sjalot of 

  • Eend | soja | vijg | chioggia biet

*

TUSSEN

  • Bisque krab | zeebanaan | anijs | citrus

*

HOOFD

  • Rundersukade | ganzenlever | knolselderij | madeira of 

  • Kabeljauw | vadouvan | pastinaak | wakamé

*

DESSERT

  • Chocolade verwennerij voor twee

5 gangen voor 2 personen 99,-

Image by Bruce  Hong
bottom of page