top of page
vino-veno-en-grachthof-121.jpg

navigare

Ti piacerebbe navigare attraverso i canali del villaggio di Giethoorn dopo lo stomaco pieno? Quindi abbiamo una vasta gamma di barche diverse all'interno del nostro noleggio di barche.

 

Esplora da Giethoorn in uno sloop di lusso, verso l'acqua in una barca sussurrante! Preferiresti essere mostrato in giro? Anche allora abbiamo varie crociere, dove uno dei nostri skipper ti mostrerà i posti più belli di Giethoorn. 

vino-veno-en-grachthof-70.jpg
vino-veno-en-grachthof-135.jpg

Tapas

Recensioni 

*

tramite Tripadvisor.com

Avevamo noleggiato uno sloop e siamo riusciti a salpare subito dopo cena. Buona barca. Grande esperienza.

*

tramite Tripadvisor.com

Noleggiato una barca sussurra. Ho accidentalmente prenotato la data sbagliata online, ho chiamato subito, è stato risolto perfettamente. Gentilissimi ragazzi tutti utili! Il parcheggio è disponibile nelle vicinanze, raggiungibile a piedi. Se torno prenoterò di nuovo qui!

vino-veno-en-grachthof-80.jpg

Varen in Giethoorn

*

Wat is het verschil tussen een sloep en een fluisterboot?

Een sloep is over het algemeen groter en krachtiger dan een fluisterboot. Het is meestal geschikt voor het vervoeren van meer personen en kan worden gebruikt voor verschillende activiteiten, zoals vissen of waterskiën. Een fluisterboot daarentegen is kleiner en heeft een stille motor, waardoor het zeer geschikt is voor het verkennen van natuurgebieden zonder de dieren en het milieu te verstoren. Beide boten zijn echter perfect om te genieten van een dag op het water en de mooie omgeving te verkennen.

*

Hoe lang heb ik nodig om te varen in Giethoorn?

De duur van je vaartocht in Giethoorn hangt af van verschillende factoren, zoals de route die je kiest en de snelheid waarmee je vaart. Over het algemeen kun je rekenen op een vaartocht van ongeveer 1,5 tot 2 uur voor een standaardroute door het dorp en de omgeving. Als je ervoor kiest om ook de meren en grotere waterwegen te verkennen, kan de duur van de vaartocht oplopen tot wel 4 uur. Het is aan te raden om voldoende tijd te nemen voor de vaartocht zodat je optimaal kunt genieten van het prachtige landschap en de rustgevende sfeer van Giethoorn. Vergeet ook niet om onderweg een aantal van de gezellige restaurants en cafés te bezoeken voor een hapje en drankje.

*

Wat is er allemaal te doen in Giethoorn?

Giethoorn is een prachtig dorp in Nederland dat bekend staat om zijn pittoreske grachten en bruggen. Er zijn tal van activiteiten die je kunt doen in Giethoorn, zoals een boottocht maken door de grachten, fietsen door het platteland, wandelen langs de waterkant en genieten van de lokale gerechten in een van de gezellige restaurants. Je kunt ook een bezoek brengen aan het Giethoorn museum of een rondleiding krijgen door de historische bezienswaardigheden van het dorp. Of je nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of cultuur, Giethoorn heeft voor elk wat wils. Vergeet niet om je camera mee te nemen, want er zijn tal van adembenemende uitzichten die je niet wilt missen!

*

Welke stad ligt dichtbij Giethoorn?

Als je op zoek bent naar een stad in de buurt van Giethoorn, dan zou je kunnen kijken naar Meppel. Dit is een gezellige stad met een historisch centrum en ligt op slechts 10 kilometer afstand van Giethoorn. Ook Steenwijk is een optie, deze stad ligt op ongeveer 17 kilometer afstand en heeft een divers aanbod aan winkels en restaurants. Beide steden zijn goed te bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

bottom of page