top of page
Image by Kelly Sikkema

メニュー

De Grachthofは、長い歴史を持つ情熱的な家族経営の会社です。したがって、居心地の良いおしゃれな農場を継続的に更新することが重要であると考えています。

 

これは、レストラン内で常に美味しくて高品質の料理を追求し、メニューを最新の状態に保つことを意味します。そのため、ランチ、ドリンク、ディナーにアラカルトをお楽しみいただけます。

vino-veno-en-grachthof-87.jpg
Grachthof Giethoorn restaurant groepen arrangementen

タパスボード

*

Voorgerechten

  • Gerookte wilde eendenborst met rode biet, lavas crème en granaatappel 

  • Paling op toast met frisse citroen cream, kervel en granny smith appel 

  • Hertencarpaccio met gebakken bospaddenstoelen truffelmayonaise, pecorino en amandelen

  • Gekruide bospaddenstoelen met brie (V)

Valentijns sharing dinner

*

COCKTAIL

  • Cava met liefdesfruit

*

SHARING PLANK VOORGERECHTEN

  • Soepje van eekhoorntjesbrood opgeklopte room | kruiden olie | eekhoorntjesbrood 

  • Rib eye carpaccio truffelmayonaise | tuinbonen | pecorino 

  • Breekbrood tapenade | beurre noisette | rauwe ham

*

SHARING PLANK HOOFDGERECHTEN

  • Roodbaars antiboise | zeekraal | Hollandaise 

  • Groene Quiche linzen | sjalot | groene kruiden 

  • Edelhert bearnaisesaus | king oyster | peper

*

SHARING PLANK DESSERT

  • Verrassing van de Chef

Sharing Dinner Menu voor 2 personen | 37,50 per persoon | 14 t/m 18 februari 

Image by Bruce  Hong
bottom of page