
KERST
Tapas plank
Kerstdiner menu
*
Voorgerechten
-
Gerookte wilde eendenborst met rode biet, lavas crème en granaatappel
-
Paling op toast met frisse citroen cream, kervel en granny smith appel
-
Hertencarpaccio met gebakken bospaddenstoelen truffelmayonaise, pecorino en amandelen
-
Gekruide bospaddenstoelen met brie (V)
Kerstdiner keuzemenu
*
Voorgerechten
-
Gerookte wilde eendenborst met rode biet, lavas crème en granaatappel
-
Paling op toast met frisse citroen cream, kervel en granny smith appel
-
Hertencarpaccio met gebakken bospaddenstoelen truffelmayonaise, pecorino en amandelen
-
Gekruide bospaddenstoelen met brie (V)
*
Soepen
-
Romige pompoensoep met geroosterde pittenmix
-
Thom kha kai soep met garnalen, geroosterde amandelen en kruiden olie
*
Tussengerechten
-
Frisse scroppino
-
Gebakken langoustines
*
Hoofdgerechten
-
Gebakken hertenbiefstuk met gratin, jus van rode port en pure chocolade, kaantjes van aardappel en stoofpeer
-
Op de huid gebakken kabeljauw met schuim van peppadew, aardappel mousseline en zeekraal
-
Ravioli van pompoen met geroosterde pompoen, burrata, pecorino en dragon olie(V)
-
Gebakken entrecote met jus van zwarte knoflook, gratin, geroosterde cherrytomaten en groene asperge
*
Nagerechten
-
Arretjescake met koffie siroop en vanille-ijs
-
Crème brûlée met tonkabonen, five-spice en speculaas ijs
-
Kazen uit de regio appelstroop & vijgenbrood
*
Nagenieten
-
Koffie de luxe met friandises en likeur naar keuze
Goed begin 9,00
Glas cava en een oester
3 gangen 35,50
Voorgerecht – hoofdgerecht – nagerecht
4 gangen 44,50
Voorgerecht – soep – hoofdgerecht – nagerecht
5 gangen 56,50
Voorgerecht – soep – tussengerecht – hoofdgerecht – nagerecht
6 gangen 65,50
Voorgerecht – soep – tussengerecht - hoofdgerecht – nagerecht – na genieten met koffie friandises en een likeur
Reserveren: Komt u er online niet uit bel ons dan: 0521-361270
Kerst-brunchbuffet
*
Salades
-
Huisgemaakte tonijnsalade met appel, tomaat & prei
-
Huisgemaakte gemengde groene salade (V)
-
Pastasalade met geroosterde cherrytomaatjes (V)
*
Brood
-
Broodproeverij met tapenade, aioli, kruidenboter & gezouten roomboter
-
Luxebroodjes, croissants, pistolets & krentenbroodjes
*
Soep
-
Romige pompoensoep met geroosterde pittenmix (V)
*
Schotels
-
Warm gerookte zalm zijde met dille, zure room & verse bieslook roomkaas
-
Huis gemarineerde gepelde gamba, s met groene kruiden & knoflook
-
Spinata romana, seranoham, & huis gemarineerde olijven
-
Carpaccio van funderende met tuinbonen, pecorino, peppadew-mayonaise
-
Crostini’s met tomatensalsa & truffelkaas
*
Warme gerechten
-
Pulled pork, met barbecuesaus
-
Roerei naturel met diverse toppings zoals gebakken champignon, spek, paprika & ui
-
Warme beenham met honing-mosterdsaus
-
Gebakken kippendij met piri piri saus
-
Hartige taart met paprika, ui, champignons & gruyère kaas
*
Nagerechten
-
Diverse kazen uit de regio
-
Bavarois & mousse, vers fruitsalade
-
Roomijs, sorbetijs met diverse toppings
-
Huisgemaakte Arretjescake met koffie siroop, huisgemaakte witte chocoladetaart met rode vruchten
*
Diverse
-
Cornflakes & muesli
-
Koffie, thee, melk, sap
-
Twee soorten verse yoghurt
-
Zoet beleg
*
Kinderkerstbuffet
-
Vruchtencocktail & appelmoes
-
Frikadellen, kipnuggets & bitterballen
-
Krulfrites, Franse frites
-
Chocoladefontein met diverse snoeperijen
Kerst-brunchbuffet 32,50 p.p.
Kinderen tot 12 jaar 17,50 p.p.
1e en 2e kerstdag van 11.00 tot 14.00 uur.
Reserveren: Komt u er online niet uit bel ons dan: 0521-361270
