top of page
菜单
小吃板
*
Voorgerechten
-
Gerookte wilde eendenborst met rode biet, lavas crème en granaatappel
-
Paling op toast met frisse citroen cream, kervel en granny smith appel
-
Hertencarpaccio met gebakken bospaddenstoelen truffelmayonaise, pecorino en amandelen
-
Gekruide bospaddenstoelen met brie (V)
Valentijns sharing dinner
*
COCKTAIL
-
Cava met liefdesfruit
*
SHARING PLANK VOORGERECHTEN
-
Soepje van eekhoorntjesbrood opgeklopte room | kruiden olie | eekhoorntjesbrood
-
Rib eye carpaccio truffelmayonaise | tuinbonen | pecorino
-
Breekbrood tapenade | beurre noisette | rauwe ham
*
SHARING PLANK HOOFDGERECHTEN
-
Roodbaars antiboise | zeekraal | Hollandaise
-
Groene Quiche linzen | sjalot | groene kruiden
-
Edelhert bearnaisesaus | king oyster | peper
*
SHARING PLANK DESSERT
-
Verrassing van de Chef
Sharing Dinner Menu voor 2 personen | 37,50 per persoon | 14 t/m 18 februari
bottom of page